Hent katalog

Vi bygger for fremtiden

Vores værdier

Hos Murstenshuse A/S vil vi være Danmarks bedste til at bygge bæredygtige boliger. Og vi er godt på vej, for vi lever som en af de eneste byggevirksomheder i Danmark allerede nu op til regeringens 2030-krav om at reducere  CO2-udledningen med 70 procent. Vores huse er bygget i organiske materialer og holder langt ud i fremtiden. Derfor tør vi godt sige, at vi bygger for fremtiden. 

Vores værdier

Vi gør dine boligdrømme til virkelighed 

Hos os bestemmer du selv, hvordan dit bæredygtige murstenshus skal se ud. Vi bygger specialdesignede, bæredygtige energihuse  med trækonstruktion og mursten i alle størrelser.

Du tegner dit drømmehus i samarbejde med vores arkitekter, og bagefter bygger vi det til dig.

Et t-hus er et hus, der er formet som et T

Vi er din synlige samarbejdspartner

Vi lægger en stor ære i at være synlige og tilgængelige, når du har brug for os. Vi besvarer derfor din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

Vores dør er altid åben for fremmøde i vores åbningstid.

 

Vi vægter ærlighed højt

Det er en stor investering at bygge et nyt hus, og det er vigtigt, at du er tryg ved at lægge dine boligdrømme i hænderne på os.

Vi er din troværdige samarbejdspartner, der vægter ærlighed og gennemsigtighed højt. Hos os skal byggeprocessen være gennemskuelig fra start til slut. 

Bæredygtige murstenshuse

Vi passer på naturen

Træet til murstenshusets  trækonstruktion kommer fra bæredygtige svenske skove. Hver gang vi fælder et træ, planter vi et nyt.

Vi går meget op i ikke at have unødvendigt spild og overskydende materialer. Trækonstruktionen bliver bygget i vores indendørs fabrikshal og bliver derfor ikke er ramt af fugt eller beskadigede materialer, som skal skiftes. 

Kontaktinformation
Telefon: 77 77 77 20
E-mail: Kontakt@murstenshus.dk
Firmainformation
Murstenshuse A/S
CVR: 42658197
Adresseinformation
Vintapperbuen 8b
4070 Kirke Hyllinge

Frontmanden i Murstenshuse A/S, Kim Dufour, har modtaget adskillige priser gennem årene for sine husbyggerier i søsterselskab Træhuse A/S, blandt andet Årets Boligbygger 2019 og Årets Boligbygger 2020.

AAA kreditværdighed hos Bisnode 2019