Hent katalog

Vores huse

Bæredygtigt kvalitetsbyggeri

Murstenshus med trækonstruktion - Bæredygtigt byggeri med mange fordele

Vores huse er bygget med naturlige materialer. Indeni får du en trækonstruktion, der giver et sundt indeklima og er langt mere miljøvenlig end en betonkonstruktion. Udenpå får du mursten, der beskytter huset mod vind og vejr og gør, at din trækonstruktion kan holde i mindst 200 år.

Dine fordele ved et klimavenligt hus

Når du bor i et klimavenligt hus, er det både godt for dig selv og for klimaet. Faktisk er træ verdens mest bæredygtige materiale, fordi det binder CO2, fordi det er fornybart, og fordi det vokser over det meste af verden, så det ikke skal transporteres langt.

Et hus med en trækonstruktion giver dig et sundt og stabilt indeklima. Træet absorberer fugt, hvis luften er meget fugtig, og frigiver den igen, når der er meget tørt. Det giver et indeklima med en konstant behagelig luftfugtighed.

Læs mere om fordelene for dit indeklima her

n illustration af et lyst murstenhus

Vi bygger for fremtiden

Det er politisk bestemt, at Danmarks CO2-udledning skal reduceres med 70 procent i 2030. I Danmark vurderes det, at byggematerialer udgør 50-80 procent af den samlede klimapåvirkning for et nybyggeri.

Vi lever allerede nu op til 2030-kravene, fordi vi bruger materialer, der reducerer byggeriets klimaaftryk. Til konstruktionen af dit bæredygtige murstenshus bruger vi træ, som er verdens mest bæredygtige byggemateriale. Derfor vil du se træ blive brugt langt mere i fremtiden.

Mursten er også et naturmateriale, der er vejrbestandigt og holder rigtig længe. Derfor er et murstenshus med trækonstruktion et byggeri for fremtiden.

Læs mere om vores bæredygtige byggeri, og om at byg nyt hus med os.

Se også vores: nulenergihus.

Fleksibelt byggeri med trækonstruktion

Dit bæredygtige murstenshus er bygget med en konstruktion af træ, som er beklædt med mursten udenpå. På den måde får du de bedste egenskaber fra begge materialer:

  • En trækonstruktion har minimum samme lange levetid som en konstruktion af beton.
  • Murstensfacaden kræver minimal vedligeholdelse.
  • Træ er et fleksibelt byggemateriale, så du kan designe dit hus, som du ønsker det.
  • Huset bliver bygget med træelementer fra egen fabrik, det gør at du får et tørt og sundt byggeri.
  • Dit hus er billigt at varme op og holder godt på varmen.
  • Du får et sundt og allergivenligt indeklima.

Interesseret i at bygge et bæredygtigt murstenshus?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine husdrømme, og hvad vi kan gøre for at gøre dem til virkelighed.

Kim fra Murstenshus.dk

Kontaktinformation

Telefon: 77 77 77 20

E-mail: Kontakt@murstenshus.dk

Firmainformation

Murstenshuse A/S

CVR: 42658197

Adresseinformation

Vintapperbuen 8b

4070 Kirke Hyllinge

Frontmanden i Murstenshuse A/S, Kim Dufour, har modtaget adskillige priser gennem årene for sine husbyggerier i søsterselskab Træhuse A/S, blandt andet Årets Boligbygger 2019 og Årets Boligbygger 2020.

AAA kreditværdighed hos Bisnode 2019