Hent katalog

Ofte stillede spørgsmål

Se de ofte stillede spørgsmål, som vi for fra vores kunder.

Hos os bliver i opdateret løbende, da i kommer til at være en del af processen. Vi ønsker at vores kunder får indblik i byggeriet og er med på sidelinjen helt fra start. Dette begynder med at vi tegner jeres hus sammen. Derefter vil vi løbende tale sammen omkring jeres husbyggeriet og give jer de rette informationer, så i vil føle jer trykke hele vejen. 

Hos os kan i få lige den planløsning som i ønsker. Vi skræddersyer jeres bolig efter jeres ønsker og behøv. Derfor sælger vi unikke huse, hvor ikke to er ens. 

Det er svært, at give en præcis tidsplan. Som udgangspunkt, kan det være færdigt inden et år. Men først og fremmeste skal der først gives en byggetilladelse og når byggetilladelsen så er kommet kan vi udarbejde en tidsplan for byggeriet. Det er meget forskelligt fra kommune til kommune, hvor lang tid der går. 

Prisen for et hus på 150kvadrater, kan variere meget. Derfor giver vi først tilbud, når vi ved mere præcist, hvad du ønsker. Dette gør vi, for at du ikke får en pris, hvor der kommer en masse ekstra regninger på. 

Hos os kan du vælge mellem luft til vand og jordvarme. Vi har valgt disse to varmekilde, da vi mener at de er de bedste. De er gode for miljøet og du kommer til at spare på varmeregningen. 

Hos os tænker vi på bæredygtighed, derfor vælger vi nøje vores materialer, der er fsc certificeret og bygger med træ som er en af de mest bæredygtige materialer. 

Hos os kan i selv vælge vores køkken leverandør, vi har en fast aftale med Kvik, hvor vi får nogle faste rabatter, men man kan frit vægle. 

Nej. Vi søger for at der bliver søgt og modtaget en byggetilladelse og færdigmelder projektet, så der kommer en ibrugstilladelse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sørger for byggeskadeforsikring, hvor vi har en fast rammeaftale der gør, at vores konstruktion er godkendt og vi derfor har en byggeskadetilladelse fra start. 

I skal sørger for der er en all risk og brandforsikring, som i får via ____ 

Hvis i har et fast budget, guider vi jer, for at opnå det bedste resultat for jer og jeres økonomi.

Skift indhold

Vi bygger ikke huse der er under 110 kvadratmeter. 

Ja, hos os har vi en fast byggeleder, som man løbende kan holde kontakt til og vil informere jer undervejs. 

Email:Info@murstenshus.DK
Telefon : 77 77 77 20
Åbningstid
Mandag - Fredag Kl. 08:00 - 16:00 Søndag Kl. 12:00-15:00