Hent katalog

Murstenshuse A/S er dit bæredygtige byggefirma

-Vi bygger bæredygtige murstenshuse på hele Sjælland

Byggefirma med speciale i bæredygtige murstenshuse

Murstenshuse A/S er et husbyggefirma med speciale i huse med ydermure af mursten og trækonstruktioner af kernetræ fra bæredygtige svenske skove.  

Når du vælger et hus med trækonstruktion i stedet for beton, sparer du klimaet for rigtig meget CO2, fordi:

  • Træ er et fornybart materiale 
  • Træ lagrer CO2 i stedet for at frigive det
  • Forarbejdningen af træ udleder mindre CO2 end forarbejdningen af beton og andre unaturlige materialer. 

Bæredygtige materialer fra inderst til yderst

Vi kalder os selv for et bæredygtigt byggefirma, fordi vi har tænkt bæredygtighed ind i fra inderst til yderst i dit bæredygtige byggeri

Trækonstruktionen bliver lavet af bæredygtigt træ. Hver gang vi fælder et træ, planter vi et nyt. Ydersiden af dit hus bliver beklædt med mursten, der er lavet af tegl, som er produceret med strøm fra biogas og vindmøller.

En åben væg fra et murstenshus fra Murstenshu.dk
Lagerhal, hvor byggeelementerne udvikles til byggeriet af vores murstenshuse

Du får en unik byggeproces

Når du vælger at byg nyt hus med os som byggefirma, får du en unik proces, fra start til du får dit drømmehus. 

Vi skaber dit drømmehus sammen 

Du starter med at tegne dit drømmehus sammen med vores arkitekter. Her ser vi på de muligheder, der er, og tegner det perfekte hus for dig. Du får et arkitekttegnet hus, der er tilpasset dine behov.

Vi tilbyder også at visualisere huset, så du kan få en endnu bedre fornemmelse af dit

 

fremtidige hjem, inden vi går i gang med at bygge. 

Læs mere om, hvordan du designer dit eget hus her.

Vi bruger fremtidens byggeteknik

Vi lever som et af de eneste byggefirmaer allerede op til regeringens målsætning om at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030, og det er vi stolte af.

Derfor er vi et bæredygtigt byggefirma

Vi bygger alle træelementer til trækonstruktionen i vores fabrikshal i Kirke Hyllinge på Sjælland. Det betyder, at elementerne ikke bliver udsat for fugt.

 

Når alle elementer er klar, sætter vi dem op og får lukket huset af på kun 3 dage. Vi lægger derefter alle øvrige byggematerialer i tørvejr inde i dit aflukkede hus. På den måde undgår vi at skulle transportere byggematerialer og sparer derved en del CO2.

Med tørre materialer kan dit bæredygtige murstenshus holde de næste 200 år. Samtidig vil murstenene på ydermuren beskytte træværket under mod vind og vejr, så du slipper for at skulle vedligeholde ydermurene på samme måde, som hvis det var rent træ.

Læs mere om bæredygtig byggeri hos os.

SKP_5659

Byg trygt med os

Du skal selvfølgelig være tryg, når du vælger os som dit byggefirma. Derfor har vi lavet en tryghedspakke, der blandt andet sikrer, at dit hus er dækket for skader i 10 år. Vi tilbyder også økonomisk tryghed – du kan frit vælge, om du vil:

  • Betale i rater fra byggestart.
  • Betale ved indflytning.

Samtidig får du en tryg byggeproces, hvor alle elementer til huset bliver produceret under kontrollerede, fugtfrie forhold.

 Du kan læse mere om vores tryghedspakke her. 

Asian,Little,Child,Girl,Helping,Her,Father,To,Plant,The

Bo mere bæredygtigt, og spar på varmeregningen

Vores byggefirma er eksperter i lavenergihuse, og alle de huse, vi bygger, har et lavt varmeforbrug. Trækonstruktionen gør, at huset bliver varmet hurtigere op. Da vi har nogle af markedets bedst isolerede trævægge, undgår du at varmen siver ud. 

Der er altså mange penge at spare på varmeregningen ved at bygge i samarbejde med os. Samtidig bor du mere bæredygtigt, fordi du sparer miljøet for unødigt varmespild. Det at bo bæredygtigt giver større trivsel, viser en undersøgelse lavet af Chalmers University of Technology i Gøteborg.

Få et bedre indeklima

Mærk forskellen – indeklimaet er bare bedre i et hus med trækonstruktion. Det er der mindst tre gode grunde til:

  • Dit hus bliver hurtigere og billigere at varme op.
  • Du får en bedre indendørs akustik uden genklang.
  • Trækonstruktionen regulerer luftfugtigheden, så du får et konstant og behageligt indeklima.

Du kan med andre ord være sikker på at få et godt indeklima, når du vælger at bygge hus med os. Læs mere om det gode indeklima i vores huse her.

Kim fra Murstenshus.dk

Husbygger med 30 års erfaring og flere priser

Murstenhuse A/S er et husbyggefirma med mere end 30 års erfaring. Vi er ærekære omkring vores arbejde og bygger kun huse af høj kvalitet. Af den grund har vi igennem vores søsterselskab Træhuse.dk modtaget mange priser gennem årene. Både priser for god økonomi, stabil virksomhed og ud fra anmeldelser.

Den nyeste pris er SUCCES VIRKSOMHED 2021, som er en erhvervspris fra Spar Nord og BDO. Vi har desuden fået  diplomet AAA HØJESTE KREDITVÆRDIGHED flere gange og senest i 2021. Kun 1 ud af 253 byggefirmaer har fået det diplom. Vi har også modtaget GAZELLE-prisen og ÅRETS BOLIGBYGGER. 

Om Kim Dufour:

Da jeg var 25 år, byggede jeg mit første hus i Frederikssund på Sjælland. Jeg købte en grund, fik en byggetilladelse og kontaktede den lokale håndværker.

Jeg er arkitekt, og da jeg blev 43, fik jeg muligheden for at starte mit eget byggefirma, Træhuse.dk. Her har jeg tegnet og bygget over 200 bæredygtige huse til vores kunder, og de er heldigvis glade for det. Du kan se vores referencer her.

Med Murstenshuse A/S ønsker jeg at bruge min viden og erfaring fra Træhuse.dk til at hjælpe endnu flere med at få drømmen om et bæredygtigt hus opfyldt.

Derfor er min anbefaling til dig, der går og drømmer om at bygge bæredygtigt: Kontakt mig, og så finder vi ud af, hvad jeg kan gøre for dig.

Kontaktinformation
Telefon: 77 77 77 20
E-mail: Kontakt@murstenshus.dk
Firmainformation
Murstenshuse A/S
CVR: 42658197
Adresseinformation
Vintapperbuen 8b
4070 Kirke Hyllinge

Frontmanden i Murstenshuse A/S, Kim Dufour, har modtaget adskillige priser gennem årene for sine husbyggerier i søsterselskab Træhuse A/S, blandt andet Årets Boligbygger 2019 og Årets Boligbygger 2020.

AAA kreditværdighed hos Bisnode 2019