Hent katalog

Vores kunder elsker os

Se vores anmeldelser her

Kim Dufour er frontmanden i Murstenshus.dk og står også bag Træhuse.dk, som Kim startede op i 2014.

Han har med sine mange års erfaring bygget mere end 200 huse og har dermed hjulpet utallige personer og familier med at bygge deres drømmehus.

Murstenshus.dk er Kims nyeste hus-forretning, som nu er klar til at hjælpe dig med at skabe dit bæredygtige murstenshus.

Sommerhus

 

– Otto Ingstrup, november 2021
Vi har haft fornøjelsen af at bygge nyt sommerhus med Kim Dufour.
Fra start til slut har vi haft en rigitg god dialog med selskabet, og alle aftaler er blevet opfyldt til punkt og prikke.

Ligeledes var det muligt at få tilpasset byggeriet efter de ønsker, vi havde.Vi havde igennem processen nogle ændringer til byggeriet, som Kim formåede at håndtere på en rigtig god måde, samt hjælpe os med de spørgsmål vi havde.
De få problemer (som der nok altid vil opstå når man bygger et nyt hus), der opstod under byggeriet, blev afhjulpet på en meget professionel og effektiv måde.
Nøglerne kunne afleveres 1 uge før tidsplanen.

Vi har været rigtig glade for at bygge via Træhuse, og vil klart anbefale det til andre, der ønsker et og mere personligt forløb.

Så en klar anbefaling herfra.

Nyt energihus 121 m2 med 16 m2 overdækket terrasse

– Jens og Ann Teglbjærg, januar 2020

Gedigent arbejde hele vejen igennem. Gode håndværkere, gode materialer, god kontakt med Kim og Træhuse i hele processen, lige fra tegning af flere forslag til hus og til opfyldelse af alle vores mange ændringer undervejs.

Alle aftaler holdt til punkt og prikke. Hus endda leveret nøgleklart en uge før tid.
Vi føler os reelt og ærligt behandlet og finder, at Træhuse har et oprigtigt ønske om at ‘levere varen’.

Det er et firma, der hurtigt finder ikke fordyrende løsninger på uventede problematikker, fx en ualmindelig våd årstid, der krævede en helt anderledes fundamenttype, da arbejdet skulle tage sin begyndelse. Det blev tacklet i løbet af et par dage af entreprenør, teknikere og knalddygtige grave- og fundamentfolk.

Vores hus blev leveret via små grusveje det sidste stykke vej, uden problemer. Som Kim fra Træhuse sagde: “Om jeg så selv skal bære jeres hus på nakken hele vejen, så skal det nok komme op at stå til tiden”.
At anbefale.

Nyt energihus

 

– Annette og René Madsen, august 2019

Fra start til slut var der styr på byggeriet. Hvis der var noget, man ikke var tilfreds med, blev det straks rettet. Uanset om det var detaljer i kontrakten eller håndværksmæssige ting.

Hvis der var noget der skulle rettes, havde Træhuse som regel allerede planlagt at rette det, da der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Vi kan varmt anbefalde at bygge med træhuse, de har styr på det og er stolte af deres håndværk . De kan også være stolte af det. Vi er meget glade for vores nye hus.

Opførelse af hus

– Hanne Bo og Fritz Winther, august 2018

Vores drøm om et individuelt træhus blev til virkelighed med Kim og Træhus DK. Vi kontaktede Kim, efter vi havde tegnet en skitse over vores drømme hus, dagen efter lå et prisoverslag. Efterfølgende brugte vi 3 – 4 dage sammen med Kim til at tegne det endelige resultat, en perfekt sparring, hvor vores ideer blev ført ud i livet, og alle detaljer blev gennemgået, ligesom der blev lagt en tidsplan.

Alt gik op i en højere enhed, alt kørte efter planen, fra start til slut, meget kompetente håndværkere, som overholdt deres aftaler.
Vi fik vores drømme hus dagen før aftalen, alt med høj kvalitet.
Skal du bygge et hus, kan vi kun anbefale at du ringer til Kim, han er altid klar ved telefonen.

Et hus

 

– Thomas Olsen, marts 2017

Helt fra første møde har Kim Dufour været meget imødekommende og lyttende. Vi havde selv nogle idéer og ønsker til vores nye hjem og Kim supplerede med sine input og forklarede grundigt om både håndværksmæssige og lovgivningsmæssige muligheder.

Tidsplanen er holdt fra start til slut og det har været let for os at komme i kontakt med Kim alle dage; har vi skrevet med et spørgsmål el.lign. til nogle af alle de mange små beslutninger der i sådan et projekt, har vi fået omhyggelig opfølgning fra Træhuse.dk .

De forskellige håndværkere der har været på projektet, har været meget professionelle og flinke overfor os, når vi er kommet forbi. Byggegrunden har dagligt været efterladt pænt og ikke til unødig gene for naboer.

Vi havde valgt at have en byggesagkyndig på projektet og vi har kun oplevet at der har været god dialog og respekt overfor denne fra både Træhuse.dk og alle håndværkerne hverisær.
Så alt i alt har vi været fuldt tilfreds med træhuse.dk

Jan og Marianne Christensen

– Februar 2016

Tak til Kim og hans dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere for det fantastiske hus i har bygget til os. Vi har har stor ros til Kim for hans tålmodighed og vejledning og at vi altid har kunnet få svar og hjælp hurtigt og aldrig følt vi var til besvær.

Vi var lidt bekymrede for byggeprocessen da man har hørt dårlige historier med andre firmaer men dem har Træhuse gjort til skamme. Det var meget imponerende at se de færdige elementer blive sat på plads på grunden og netop en af grundene til at vi valgte Træhuse. Vi har fået lige det hus vi har drømt om. Tak for det og held og lykke fremover.

Husbygger med sans for høj kvalitet og god service

 

– Kim Andreasen, februar 2016

Vi er igang med at bygge vores drømmehus hos Kim Dufour v/ Træhuse.dk A/S og vi har været rigtig glade for den service Kim yder.

Da vi mødte Kim første gang havde vi et lidt diffuse ønsker og tanker om hvordan vores drømmehus skulle se ud og være udstyreret med. Efter et par møder havde vi gennemgået forskellige tegninger og det endte med, ved hjælp fra Kim, at gøre hustegningerne så meget anderledes at vores hus bliver noget af et unikum med løsninger vi ikke selv havde tænkt vi kunne gøre indenfor den prissammenligning vi havde.

Igennem projektet har Kim udvist en god portion tålmodighed med os. Som de to novicer vi er med husbyggeri, har Kim hjulpet os igennem faldgrupper og været en fantastisk hjælp med anbefalinger om produkter og tilpasninger.

Vi kan kun varmt anbefale Kim Dufour for hans høje serviceniveau og den store indlevelse i projektet som han har givet.

Björn & Kim giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stjerner til Kim Dufour for god service, fornuftig pris og for hans måde at drive sit firma på.

Kontaktinformation
Telefon: 77 77 77 20
E-mail: Kontakt@murstenshus.dk
Firmainformation
Murstenshuse A/S
CVR: 42658197
Adresseinformation
Vintapperbuen 8b
4070 Kirke Hyllinge

Frontmanden i Murstenshuse A/S, Kim Dufour, har modtaget adskillige priser gennem årene for sine husbyggerier i søsterselskab Træhuse A/S, blandt andet Årets Boligbygger 2019 og Årets Boligbygger 2020.

AAA kreditværdighed hos Bisnode 2019